Vår Blogg

Velkommen til vår blogg

Hvorfor er SEO viktig for deg?

(Search Engine Optimization – Søkemotor Optimalisering) For nybegynnere kan SEO virke skummelt. En virtuell virvelvind, virvlende med hode-spinnende sjargong og teknologisk kunnskap alltid tilsynelatende rett utenfor ditt kunnskapsområde. (Avsløring: selv erfarne SEO-ere føler det noen ganger slik, hva med det uendelige mysteriet som er Google og dets algoritmer.) Det er imidlertid ikke noe poeng åFortsett å lese «Hvorfor er SEO viktig for deg?»

7 Ting alle nettsider burde inneholde, men ingen forteller deg!

Det skal ganske mye til for å skille seg ut i dagens mylder av nettsteder, apper og annen nettbasert markedsføring. Hvis man ikke oppdaterer seg selv kontinuerlig på ny teknologi og nye design metoder, vil man ganske raskt bli en del av statistikken. Hvert eneste år blir gamle metoder og teknologi utdatert, og skiftet utFortsett å lese «7 Ting alle nettsider burde inneholde, men ingen forteller deg!»

Nettsiden din er mer en bare et visittkort på nett

Å ha et godt nettsted øker øyeblikkelig troverdigheten din som en legitim bedrift. Første inntrykk teller, og nettstedet ditt lar deg umiddelbart gjøre et veldig sterkt inntrykk med en godt designet introduksjon for virksomheten din. Et nettsted kan hjelpe deg med å vise frem ekspertisen din og bedre posisjonere din virksomhet for fremtiden. Hvis duFortsett å lese «Nettsiden din er mer en bare et visittkort på nett»

Følg Bloggen, få de ferskeste nyhetene rett i postkassa

Subscribe to get access

Read more of this content when you subscribe today.

%d bloggere like this: