Tjenester

Finn tilbudet som passer din virksomhet best!

TJENESTER

Onepage

Enkelt nettsted med all informasjonen du ønsker komprimert til en enkelt forside, Passer best for små virksomheter som er i oppstartsfasen, eller bare trenger et enkelt nærvær på nett.

Nettbutikk

Vi tilbyr nettbutikk løsninger med WordPress sitt tilleggs program WooCommerce. WooCommerce er en åpen kildekode for e-handel-plugin for WordPress. Den er designet for små til store online kjøpmenn.

Blogg

Har du en indre blogger? VI kan ikke hjelper deg å produsere gode tekster, men vi kan hjelpe deg med å tilpasse en blogg etter dine ønsker og behov. Start i det små og bygg deg opp etter hvert med våre løsninger.

Tilpasset

Leter du etter noe spesielt? Vi kan kanskje hjelpe deg på vei. Send oss en melding med hva du er ute etter. Så skal vi prøve å tilpasse en løsning for deg og ditt prosjekt! uansett størelse

NYHETER
Photo by Marc Mueller on Pexels.com

7 Ting alle nettsider burde inneholde, men ingen forteller deg!

Hvert eneste år blir gamle metoder og teknologi utdatert, og skiftet ut med det nyeste og beste på markedet. Vi kan ikke gjøre så mye med utviklingen, men vi kan fortelle deg 7 tips som vil hjelpe din nettside å rangere høyere i søkemotorer som for eksempel Google.

Les Mer

Photo by Format on Pexels.com

Nettsiden din er mer en bare et visittkort på nett

Å ha et godt nettsted øker øyeblikkelig troverdigheten din som en legitim bedrift. Første inntrykk teller, og nettstedet ditt lar deg umiddelbart gjøre et veldig sterkt inntrykk med en godt designet introduksjon for virksomheten din. Et nettsted kan hjelpe deg med å vise frem ekspertisen din og bedre posisjonere din virksomhet for fremtiden.

Les Mer

HVA SIER:

RootsMedia har i ca et år driftet og fornyet min nettside. Jeg har en nettside som viser frem bilder og dronefilm, de har utført jobben veldig bra, aldri noen problem å kontakte dem for å gjøre en endring… og endringene jeg ønsker skjer fort. Så alt i alt veldig fornøyd med jobben og ikke minst servicen de utfører. Anbefalles!!

Stranna Foto

Jeg brukte RootsMedia til å designe nettside for rootsbranding AS i 2019. Websiden fungerte optimalt på alle flater. Jeg anbefalte dem videre og har kun fått gode tilbakemeldinger 

Brandshaug Foto

La oss bygge noe spennende sammen!

%d bloggere like this: