Nettsiden din er mer en bare et visittkort på nett

Å ha et godt nettsted øker øyeblikkelig troverdigheten din som en legitim bedrift. Første inntrykk teller, og nettstedet ditt lar deg umiddelbart gjøre et veldig sterkt inntrykk med en godt designet introduksjon for virksomheten din. Et nettsted kan hjelpe deg med å vise frem ekspertisen din og bedre posisjonere din virksomhet for fremtiden.

Hvis du vil at bedriften skal lykkes på den moderne markedsplassen, må du ha et profesjonelt nettsted. Nettstedet ditt er ryggraden i virksomheten din, og støtter all din digitale markedsføringsinnsats. Nedenfor vil vi diskutere viktigheten av et nettsted for din suksess og hva du trenger å vite for å komme i gang med et profesjonelt nettsted for din virksomhet. 

  • Tilbyr tilgjengelighet døgnet rundt 

Et nettsted gir tilgang til målgruppen din døgnet rundt. Selv når du og teamet ditt har sjekket ut for dagen, jobber nettstedet ditt fortsatt hardt for å få flere kunder til virksomheten din. Tenk deg hvor mange flere salg du kan gjøre hvis du aldri sov. Heldigvis trenger du ikke å gi opp søvnen for å nå kundene dine 24/7. Med et nettsted gir du et sted for forbrukerne å se hva merkevaren din handler om og lære mer om produktene og tjenestene dine når som helst på dagen eller natten.

  • Utnytte sosiale nettverk 

Implementer en sosial mediestrategi for å nå et større publikum og for å skape mer lyd rundt virksomheten din. Etabler din tilstedeværelse på Facebook, Google, Instagram, LinkedIn og Twitter. Facebook «liker og deler» funksjonene kan enkelt føre folk til nettstedet ditt. Koblinger til populære eller aktuelle ting fra eller til nettstedet ditt vil øke både den organiske og betalte trafikken. 

  • Hjelper til med å bygge tillit. 

Nye kunder og potensielle kunder vil kanskje vite om din virksomhetshistorie, din ekspertise og din spesialisering. Dette er et flott kjøretøy for folk å lære mer og oppnå det komfortnivået de søker. 

  • En nettside sparer deg tid og penger

Sist men ikke minst, tid er penger, så de er ofte knyttet sammen. Sparing av tid er en annen god grunn til at virksomheten din trenger et profesjonelt nettsted. Tid er en viktig vare i vår stadig økende fartsfylte verden, selv om du ikke legger penger til den. De fleste mennesker har i disse dager ikke nok tid til fritid, glede, familie eller sunne aktiviteter. Å ha et profesjonelt utformet nettsted sparer deg tid både på kort og lang sikt. 

Ved å gi informasjon til kundene dine på nettet, kan du spare mye verdifull tid som du ellers ville brukt på å kommunisere til potensielle kunder. Å snakke med kunder på telefon, i messenger eller e-post, ansikt til ansikt på møter, nettverksbegivenheter eller messer, alt tar tid. Å lage flygeblad, brosjyrer og annet reklamemateriale tar tid – tid å planlegge, undersøke, kommunisere til designeren din, skriveren og så videre. For ikke å nevne tiden det tar å distribuere markedsføringsmaterialet ditt. 

Som eier av en liten bedrift, spesielt en som nettopp har startet, tenker du sannsynligvis at du ikke har råd til et profesjonelt nettsted. Men du har virkelig IKKE råd til å la vær. Selv om kostnadene ved å designe ditt eget nettsted varierer avhengig av behov og ferdighetsnivå, er et profesjonelt nettsted verdt den første investeringen når det er i gang, spesielt hvis det er bygget med WordPress, som gjør det mulig for deg å legge til og endre ditt eget innhold regelmessig, Dette sparer deg for penger i oppdatering og vedlikeholdskostnader. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: