Hvordan kan vi lage nettsider så billig?

Skal man ha en skikkelig bra nettside laget av et profesjonelt design firma, Må du gjerne godt opp i fire siffers klassen. Så hvordan kan vi gjøre det så billig?

Vi er på ingen måte bedre designere, eller programmerere enn de andre tilbudsgiverne der ute. Det er ikke egenskapene våre som gjør at vi kan tilby så billige nettsider heller. Så hva er vårt fortrinn? Jo det er ganske enkelt, vi bruker WordPress.com sine ferdig maler når vi lager enkle nettsider. Dette gjør at vi sparer masse tid på design og programmering vi kan bruke på det som betyr mest, nemlig layout og SEO (Searc Engine Optimization).

Vårt mål er å få din nettside til å rangere på Google sin topp 10 liste i sin sjanger innen 30 dager. Ettersom dette er et av de viktigste aspektene ved en moderne nettside, er det selvsagt dette vi legger mest tid og energi ned i for å optimalisere siden for dagens markedet og markedsføring mot kunder.

Hva er WordPress.com?

WordPress er et publiseringssystem for nettsteder skrevet i PHP med MySQL som databasesystem for lagring av innhold. WordPress brukes for å administrere innhold som oppdateres ofte, spesielt blogger. Den er distribuert under GNU General Public License og er fritt tilgjengelig. Wikipedia

Dette betyr at alle som ønsker kan opprette sin egen nettside, blogg eller for eksempel nettbutikk ved hjelp av WordPress.com sine ferdig systemer.

Det er ganske enkelt å slenge sammen en side å få den på nett. Å gjøre den synlig ute i markedet er en helt annen historie. Selv om WordPress.com tilbyr mange fantastiske løsninger, både gratis og betalt, kan det være greit å få hjelp av noen som har erfaring på området, som også følger med på trender og teknologi som endrer seg fra dag til dag.

Hva får du ut av dette?

Hvis det er så enkelt å slenge sammen en nettsideside, og få den på nett. Hvorfor er det ikke det alle gjør da, kan man jo spørre seg. Ganske enkelt….

Man vil gjerne ha flest mulig besøkende til sin nettside, ikke bare ett visittkort på nett. Men ett ansikt utad dine potensielle og eksisterende kunder kan komme i kontakt og bygge relasjoner med. Det å bygge opp følelsen av tillit over tid med dine kunder er kanskje noe av det viktigste du kan gjøre for din bedrift.

Unngå å bli en del av statistikken gjør det enkelt for deg selv. Få hjelp av noen som har erfaring og vet hva de driver med, Så kan du bruke din tid på det du gjør best!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: